nl

So fresh and so clean!


Onze waarden


  • Respect : voor de klant en voor onze medewerker
  • Opvolging : goede afspraken, duidelijkheid en communicatie is voor ons een must voor een goede samenwerking
  • Flexibiliteit : er is een oplossing voor elk aanvraag en onze ervaring en professionaliteit helpen ons om een snelle oplossing te vinden.
  • Stabiliteit : in onze personeel, tevreden en trouwe klanten. We werken op lange termijn

Een bedrijf tot uw dienst !


Actias facilities is een familiaal bedrijf. De tevredenheid van onze klanten is onze 1ste prioriteit. Onze doel is dat u 100% tevreden bent over onze prestaties.

Elke klant is uniek en heeft zijn eigen verwachtingen. Daarom, nemen we de tijd om naar u te luisteren en om de gebouwen te bezoeken zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Actias investeert in haar personeel, in opleiding, begeleiding, coaching. Met de ervaring van haar medewerkers kan Actias zich aan de eisen van de klanten aanpassen.

Actias Facilities stelt u meerdere diensten voor om het leven in het bedrijf aangenamer te maken. 

               "VZW Friendly"

ACTIAS wil ook de vrijwilligerssector ondersteunen. Dankzij haar aangepaste oplossingen, volledig op maat van vzw's, werd bedrijf zelfs officieel erkend als "vzw friendly".

We zijn overtuigd van het belang van vrijwilligerssector in onze maatschappij en we verbinden ons ertoe om hen zoveel mogelijk te steunen. We willen bijdragen aan de ontwikkeling ervan en we zijn ervan overtuigd dat wij, als commerciële onderneming, hier een prominente rol in kunnen spelen.